Črtna koda in RFID rešitve za skladiščenje in logistiko

Deli s prijatelji:

Črtna koda (barcode) in RFID rešitve za skladiščenje in logistiko

Označevanje paletnih lokacij v visoko regalnem skladišču

Označevanje paletnih lokacij v visoko regalnem skladišču

Osnovni princip označevanja nivojev za vsa visoko regalna skladišča: ena barva na en nivo. Nalepke s črtno kodo na belem ozadju nudijo boljšo preglednost. Združljivo s sistemom Pick-by-voice in Inotec na različnih nivojih uporabe.

Nalepke Inotec - črtna koda

Nalepke na več ravneh - patent Inotec na polici regala

Podatki o črtni kodi za visoko regalno skladišče vse v eni barcode nalepki. Edinstvena zasnova s ​​nagnjenimi polji črtne kode zagotavlja popolno zanesljivost postopka. Naključno odkrivanje napačne lokacije za shranjevanje je izključeno.

Skladišče in logistika - barcode nalepke za regale

Odsevne etikete - alternativa talnim oznakam

Odsevne nalepke omogočajo varno in natančno skeniranje črtnih kod tudi od daleč (npr. preko regalov z velike razdalje, preko regalnih polic). Namestimo jih v zunanje ali notranje skladiščne prostore. Predstavljajo alternativo talnim barcode oznakam.

Skladišče in logistika - odsevne barcode nalepke

Barcode označevalna stojala v notranjem ali zunanjem skladišču

Pri shranjevanju cevi, kovinskih delov in lesa so različne dolžine pogosto potrebne za skrajšanje ali podaljševanje konzolnih ročic. Z vijačnim in robustnim kovinskim držalom za barcode nalepke iz Inoteca boste pri označevanju svojega prostora za shranjevanje ves čas prilagodljivi.

Nalepke Inotec - črtna koda

Posamezne rešitve za talno označevanje v regalnem skladišču

Z največjim veseljem vam predstavljamo - talno označevanje Inotec z barcode nalepkami. So vsestranski in lahko prilagodljivi, da se vedno prilegajo in lahko prispevajo tudi k varnosti. In obstajata dve praktični različici - odvisno od tega, kaj potrebujete.

Skladišče in logistika - talne barcode nalepke

Odčitavanje črtne kode v visoko regalnih skladiščih

Identifikacija za visoko regalna skladišča in  nizko regalna skladišča. Odsevna črtna koda omogoča odčitke nad 12 m višine. Črtna koda je visoke kvalitete in zaradi tega omogoča visoko čitljivosti, tudi na večjih višinah. Ni več potrebe po plezanju po regalih, da bi odčitali črtno kodo.

Skladišče in logistika - visoke barcode nalepke

Rešitve Inotec črtne kode za vse industrijske panoge

Kontaktni obrazec

Polja označena za * so obvezna./Fields marked with * are required