Črtna koda in RFID rešitve za skladiščenje in logistiko

Črtna koda (barcode) in RFID rešitve za skladiščenje in logistiko

Označevanje paletnih lokacij v visoko regalnem skladišču

Označevanje paletnih lokacij v visoko regalnem skladišču

Osnovni princip označevanja nivojev za vsa visoko regalna skladišča: ena barva na en nivo. Nalepke s črtno kodo na belem ozadju nudijo boljšo preglednost. Združljivo s sistemom Pick-by-voice in Inotec na različnih nivojih uporabe.

Nalepke na več ravneh - patent Inotec na polici regala

Podatki o črtni kodi za visoko regalno skladišče vse v eni barcode nalepki. Edinstvena zasnova s ​​nagnjenimi polji črtne kode zagotavlja popolno zanesljivost postopka. Naključno odkrivanje napačne lokacije za shranjevanje je izključeno.

Odsevne etikete - alternativa talnim oznakam

Odsevne nalepke omogočajo varno in natančno skeniranje črtnih kod tudi od daleč (npr. preko regalov z velike razdalje, preko regalnih polic). Namestimo jih v zunanje ali notranje skladiščne prostore. Predstavljajo alternativo talnim barcode oznakam.

Barcode označevalna stojala v notranjem ali zunanjem skladišču

Pri shranjevanju cevi, kovinskih delov in lesa so različne dolžine pogosto potrebne za skrajšanje ali podaljševanje konzolnih ročic. Z vijačnim in robustnim kovinskim držalom za barcode nalepke iz Inoteca boste pri označevanju svojega prostora za shranjevanje ves čas prilagodljivi.

Posamezne rešitve za talno označevanje v regalnem skladišču

Z največjim veseljem vam predstavljamo - talno označevanje Inotec z barcode nalepkami. So vsestranski in lahko prilagodljivi, da se vedno prilegajo in lahko prispevajo tudi k varnosti. In obstajata dve praktični različici - odvisno od tega, kaj potrebujete.

Odčitavanje črtne kode v visoko regalnih skladiščih

Identifikacija za visoko regalna skladišča in  nizko regalna skladišča. Odsevna črtna koda omogoča odčitke nad 12 m višine. Črtna koda je visoke kvalitete in zaradi tega omogoča visoko čitljivosti, tudi na večjih višinah. Ni več potrebe po plezanju po regalih, da bi odčitali črtno kodo.

Rešitve Inotec črtne kode za vse industrijske panoge

Kontaktni obrazec

Polja označena za * so obvezna./Fields marked with * are required