Skladišče in logistika

Deli s prijatelji:

Doma povsod - inotec črtne kode in RFID rešitve za vsako panogo

Največja stopnja higiene? Temperature do 1.400 °C? Ali pa gre za absolutno varnost? Rešitve inotec črtne kode in RFID pomagajo v vsaki panogi in vsaki aplikaciji. S svojimi izkušnjami in znanjem ponujamo najboljše za vsak izziv - individualno, nezapleteno in ciljno usmerjeno.

Rešitve črtne kode in RFID inotec

Vaša prednost: z inotecom dobite vse iz enega vira. To nam omogoča, da vsak vidik prilagodimo vašim potrebam in zagotovimo najboljšo možno rešitev za vašo industrijo in vaše podjetje. Ali vaš industrijski sektor ni naveden? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

360° svetovanje in podpora

Od analize stanja, preko načrtovanja zahtev do popolne integracije in usposabljanja zaposlenih - rešitve inotec so vsestranski paket. Seveda je na voljo tudi prava programska in strojna oprema.

Prednosti INOTEC
  • Izdelki za skoraj vse panoge
  • Možne so posamezne rešitve
  • Svetovanje in izvajanje
  • Usposabljanje in delavnice
  • Upravljanje zalog
  • Dolgoročni testi

Rešitve inotec črtne kode in RFID za vašo industrijo

Skladišče in logistika - barcode nalepke

Skladišče in logistika

Podatki o črtni kodi za več ravni skladišča z visokimi regali so zajeti v eni nalepki. Edinstvena zasnova s ​​nagnjenimi polji črtne kode zagotavlja popolno zanesljivost postopka. Naključno odkrivanje napačne lokacije za shranjevanje je izključeno.

Hrana in prehrambeni izdelki - barcode nalepke

Maloprodaja in storitve

Označevanje zabojnikov in polic za shranjevanje z nalepkami s črtno kodo. Pri označevanju uporabljamo lepilne etikete s črtnimi kodami, magnetne etikete uporabe od -35°C do +60°C, prozorne plastične etikete ali RFID nalepke za popolno sledenje blagu.

Avto industrija - barcode nalepke

Industrija

Rešitve za avtomobilsko industrijo morajo izpolnjevati zelo posebne zahteve. Majhni nosilci tovora morajo biti varni, zanesljivi in ​​trajni, izpolnjevati pa morajo tudi podatkovne standarde ISO / IEC in GS1 ter vse zahteve smernic VDA 4500 in 5501.

Farmacija in medicina - barcode nalepke

Medicina in farmacija

Ali ste v bolnišnici, laboratoriju ali na področju farmacevtske industrije - pravilno in jasno označevanje je pomembno v medicinskem okolju. V času vse večjega stroškovnega pritiska v bolnišnicah in ambulantah, in vse večjih zakonskih zahtevah za medicinske pripomočke in zdravila, pravilno označevanje predstavlja jamstvo za najboljšo možno oskrbo pacientov.

Tekstil in kozmetika - barcode nalepke

Oblačila in kozmetika

Šamponi, losjon za telo, tekstil in oblačila - tekstilna in kozmetična industrija sta znana po širokem portfelju izdelkov. In zahteve za različne nalepke so prav tako široke. Z nalepkami inotec za tekstilno in kozmetično industrijo jih lahko srečate vsi - ne glede na uporabo.

Javna podjetja in institucije - barcode nalepke

Javna podjetja in institucije

Inotec rešitve za občinsko upravo, javne ustanove in skladišča vam pomagajo nadzorovati opremo, ne glede na to, kako velik je vaš objekt. Od popisa vaše operacijske opreme, do zavarovanja premoženja, katalogiziranja dokumentov ali knjig v javni knjižnici - učinkovito in pregledno upravljajte z vašo opremo.

Kontaktni obrazec

Polja označena za * so obvezna./Fields marked with * are required